Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Festibity. La festa de les tecnologies de la informació

11 mayo, 2017 @ 19:00 - 21:15

Fragmento de texto original de la fuente:

La Festibity i el talent: TalenTIC

El protagonista de la 15a Festibity és el talent! TalenTIC és una edició molt especial ja que celebra també el 40 aniversari de la FIB, la Facultat d’Informàtica de Barcelona, tota una cantera de talent que no ha parat de progressar i adaptar-se als temps per oferir la millor formació. Al llarg de l’any en aquest web i, especialment, el dijous 11 de maig la Festibity tractarà un tema de tanta actualitat com és la captació i retenció de talent en el sector TIC. Més de 500 persones entre CIOS, directius i experts ens plantejarem qüestions com:

  • Estan les nostres facultats preparades per oferir els professionals que demana el sector?
  • Tenen clar les empreses i institucions quines seran les seves necessitats en un futur proper?
  • Sabem com motivar i atraure el talent?

Sabem que l’educació i el talent són claus per fer crèixer un país i per això volem aprofitar aquesta edició per fer-hi nostra particular mirada.

La Festibity i la FIB

La Festibity és la principal activitat de l’associació d’antics estudiants de la FIB, FIBAlumni. És un esdeveniment de networking i de reflexió on cada any es tracten temes rellevants del món TIC amb una perspectiva particular i única, la festa de les tecnologies de la informació es reinventa en cada edició. La Festibity aplega una mitja de 500 persones entre CIOS, fibers, experts i directius de les principals empreses TIC.

FIB Alumni és una associació sense ànim de lucre i per tant, tots els beneficis de la Festibity tornen directament als fibers fins i tot als alumnes de la FIB. S’organitzen activitats com seminaris, trobades TIC i formació. A més manté una xarxa de networking i una borsa de treball a disposició dels seus socis, sempre a prop dels joves llicenciats o graduats, els acompanya al món laboral.

L’associació manté estrets vincles també amb la FIB fent donacions a altres associacions i activitats dels estudiants, com ara la revista Oasi de l’associació homònima o a l’Associació Cultural FestaFIB que organitza la festa de primavera i és un dels moviments universitaris que implica a més estudiants i associacions. Un bon exemple de la implicació de FIBAlumni a la Facultat d’Informàtica és el laboratori docent de l’edifici B5 a la planta baixa, donació de l’associació a la facultat.

Detalles

Fecha:
11 mayo, 2017
Hora:
19:00 - 21:15
Página Web:
http://festibity.com/

Lugar

Cúpula de las Arenas
Gran Via de les Corts Catalanes 373
Barcelona, Barcelona 08015 España
+ Google Map